ÜSTÜN YAHUDİ GOİMLERİ TEMİZLERKEN..

SİYONİZME GÖRE SİZLER İMHA EDİLECEK HAYVANLRDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLSİNİZ.. !!
Bu haber 2023-10-27 06:14:17 eklenmiş ve 236 kez görüntülenmiştir.

ÜSTÜN YAHUDİ GOİMLERİ  TEMİZLERKEN..

 

SİYONİZME GÖRE SİZLER İMHA EDİLECEK HAYVANLRDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLSİNİZ.. !!

 

Terörist İsrail Gazzede Soykırım Yaparken Çekilen Bir Video. Video, Terörist israilin kurulmasının ana fikri siyonizmin gerçek manada tüm insan soyunu imha edilmesi gereken hayvan sürüleri olarak gördüğünün en net kanıtı. Çünkü lejyon elli kolu bağlı bir Filistinliyi katl ederken goim diyerek katl ediyor. Goim ise bu sapkın terörist rejimde, hahamların yazdığı tevratta  Yahudiler dışında kalan her milletin kırılması gereken hayvanlar olduğunu, ne kadar hayvan(insan)  öldürürsen o kadar sevaba giriyorsun yalanını kullanırken..

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.. ÖNEMLİ NOT ELİ KOLU BAĞLI FİLİSTİNLİLERİN KATL EDİLDİĞİ VİDEOYU ANINDA SİLDİLER, Buda siyonist firmalrın dünya iletişim ağını nasıl el geçirdiklerinin kanıtı..

 

Dün bu hayvanlar Almanya’da kırılan yahudilerdi. Amerika kıtasında Kızılderililerdi. Asyada Kurdler, farslar, Ermeniler, Türklerdi, Afrikada küresel siyon firmanın kırdığı üstünde tesisini kurduğu zenciydi.. Kısacası tüm insanlıktı. Siyonistler Hitlerle Yahudileri kırıp bu terörist devleti inşa ettikten sonra da bugün ise artık kırılması gereken tüm insanlıktır ve tüm halklardır.. Hamas-israil savaşında senaryoya iyi bakın sınırlar açılıyor önce goim Yahudi, ardından goim Filistinli kırılıyor.. Irk-ırkçılık ve faşizimle tüm insanlık kör edilmiş..

 

Bu görüntüler iş-it gibi terör lejyonlarını, Almanya’da hitleri, Ukrayna’da zeloşkoyu kimlerin ortaya çıkardığını net ortaya koyarken.. Günümüzde nazi-nato terör örgütünü son birkaç yüzyıldır faşist ulus devletleri dinli dinsiz terör lejyonlarını kimlerin kurduğunu net ortaya koyarken..

 

Ortadoğu başta olmak üzere halklar kendi içlerindeki terörist israil devletlerini yıkmasalar ki Osmanlı ve Çarlığın yıkımının akabinde Mısırdan Afganistan Kafkaslara uzanan bu ırk-ırkçı rejimlerin hepsi birer israil ve insan soyunu yok emte, vatandaşlarını yok etme ve köleleştirme üzerine küresel soykırımcı aile ve firmalar tarafından kurulmuş rejimlerdir. Bu rejimlerin hepsinin tek politikası vardır. Kendi vatandaşlarını düşürme ve köleleştirmedir. Bundan dolayı hiçbirisi terörist israile karşı cephe almaz, aksine bu terör rejmini yaşatmak için her oyunu oynamaktadırlar..

 

Ve hepsinden önemlisi insanlık bu faşist ulus devletlerin, nazi-nato terör örgütünün mınına koymasa bunları patronlarıyla birlikte gömmese, yıkmasa.. İnsan soyu sıfırlanana kadar bu siyon soykırımcı küresel firma ve aileler canlı-cansız yaşamla oynamayı bırakmayacaklar, insan soyu sıfırlanana kadar bu oyunları büyüterek devam edecekler..

 

Bunların gömülmesinin 1. Şartı ise halkların kendi içlerinde ki İsrailleri yıkması, ülkelerini işgal eden siyonist firma ve ailelerin tesbiti ve ekarte edilmesinde yatmaktadır.

 

Bu gerçekten baktığımızda içinde yaşadığımız TC terörist israilin on katı siyon terörismi besleyen bir rejim. Ve Ortadoğu’da tüm rejimler bu terör devletinin insan soyunu sıfırlaması için kurulmuşlardır..

 

500 yıldan fazladır dünya siyon terörizmin işgali altında.. Asya, Amerika, Avrupa, Afrika insanlık kıtalar bazında harekete geçerek faşist ulu devletin patronlarıyla bu devlet erkini yıkmasalar tüm insan soyu yıkılmaktadır..

 

Milyarlar bu gerçeği net görmelidir. Yahudi banka ve firmalar ve terörist israil var oldukça ve onlarla işbirliği yapan devletler var oldukça tüm insanlık nazi-nato, terörist israilin kurbanı olacak. Soykırım ve kölelik Yahudiler dahil tüm insan soyunun kaçınılmaz kaderi olacaktır..

ETİKETLER : SİYONİZME GÖRE SİZLER İMHA EDİLECEK HAYVANLRDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLSİNİZ.. !!
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA