HASAN KARAMAN İŞ-SİYASET-STK DÜNYASIYLA YEMEKTE BULUŞTU..

Kadıköy Belediyesi Başkan Aday Adayı Hasan Karaman, İntiba dönerde iş-siyaset-stk-basın dünyası ile bir araya geldi..
Bu haber 2024-01-20 09:33:22 eklenmiş ve 266 kez görüntülenmiştir.

HASAN KARAMAN İŞ-SİYASET-STK DÜNYASIYLA YEMEKTE BULUŞTU..

 

Kadıköy Belediyesi Başkan Aday Adayı Hasan Karaman, İntiba dönerde iş-siyaset-stk-basın dünyası ile bir araya geldi..

 

Bilgi birikim donanımı ile CHP’den Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci Hasan Kahraman Kadıköy İntiba Dönerde Kadıköy İş-Siyaset-STK, yerel ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

 

Moderatörlüğünü İş İnsanı Oğuz Nuri Yücesoyun yaptığı toplantıya Beykoz Bld. Bşk Aday adayı Hüseyin Ünal'dan Serhat Sivil Toplum örgütlerinin genel koordinatörü Yusuf Yasin Sit, Gelecek Partisi Kadıköy İlçe Bşk Metin Orman’a kadar toplantıya hemşeri camiamız iş-siyaset-stk basın dünyasından da önemli bir katılım oldu..

 

Toplantı’ya, Efsane başkan olarak anılan CHP Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı ve 1999 Beykoz SHP  İlçe Başkanı Hüseyin Ünal, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin önceki dönem Başkanı Batur İlter, Gelecek Partisi Kadıköy İlçe Başkanı Metin Orman @metinormangp, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bora Özden, İmza Mimarlık’tan Selami Kayaalp, Beşiktaş Kongre Üyesi Oğuz Yücesoy, İzmir’in Altay Kulübü Dış İlişkiler Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Uğur, inşaat sektöründen tanıdığımız Ayhan Uzunyayla ve Arif Enes Demir gibi sektörün önde gelen isimleri de aramızdaydı.

 

Aynı zamanda aramızda bulunan Doğu Kültür Medyası basın mensubu, serhat sivil toplum genel koordinatörü Yusuf Yasin Sit @dogumedia ve Kadıköy Life Dergisi @kadikoylife imtiyaz sahibi Değerli Kadir Toprakkaya basının değerli temsilcileri de aramızdaydı.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

Karaman toplantıda yaptığı konuşma, ortaya koyduğu projeleri ile Kadıköy’ü sokak –sokak, mahalle –mahalle sorun sıkıntı ve artılarıyla bildiğini ortaya koyduğu gibi, imardan eğitime, sokak hayvanlarından sosyal yaşam alanlarına, kültür sanata Kadıköy’le ilgili ortaya koyduğu tesbitleri ve çözüm önerileri  sık-sık alkışlarla kesilirken..

 

Hasan Karaman bilgi, birikim, donanımı, sorunlara ve sorunların çözümüne vakıf olan uzman kişiliği ile adeta katılımcıları büyüledi..

 

 

Hasan Karaman Kimdir?

 

1972 yılında Malatya'da doğdu. Pütürge devlet parasız yatılı bölge okulu, Şehit kemal

Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini bitirdi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi

Teknik Eğitim Fakültesi Makine Öğretmenliği mezuniyeti ile tamamladı. 1996 yılında öğretmen olarak göreve başladı. 2007 yılında Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisansını tamamladı. 2008'de Edam Stratejik plan tutum ölçeğini geliştirdi. 2013 yılında Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisansını tamamladı.2023 Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Mühendisliği Doktora öğrencisi olarak doktora eğitimine devam etmektedir. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı belgesini sahip olup, Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı birçok okul ve kurumda 2016 yılına kadar yöneticilik yaptı. 12.11.2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine atanarak bir süre Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğünde Eğitmen olarak görev aldı.

 

17.12.2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Karaman, CHP Kadiköy Belediyesi Başkan A. Adayı olarak sürecini yürütmektedir.  Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

ETİKETLER : Kadıköy Belediyesi Başkan Aday Adayı Hasan Karaman İntiba dönerde iş-siyaset-stk-basın dünyası ile bir araya geldi..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA