İŞTE GERÇEK AMERİKA.. SEN PİLLE ÇALIŞTIRILAN BİR OYUNCAKSIN JOE..!

JOE, Güney Georgia da konuşma yaparken, BİR AMERİKALI, 'Sen bir diktatörsün Joe, sen bir soykırımcısın, siyonist soytarıların kullandığı bir oyuncaksın' diye bağırdı
Bu haber 2024-03-10 20:05:12 eklenmiş ve 301 kez görüntülenmiştir.

İŞTE GERÇEK AMERİKA.. SEN PİLLE ÇALIŞTIRILAN BİR OYUNCAKSIN JOE..!

 

Güney Georgia eyaletindeki Atlanta'da bir kampanya da konuşma yaparken Biden'ın konuşması kesen Amerikan vatandaşı bir aktivist,  'Sen bir diktatörsün Joe, sen bir soykırımcısın, siyonist soytarıların kullandığı bir oyuncaksın' diye bağırdı.  Joe Biden'ın sözünü kesen aktivist  "Sen bir soykırımcısın Joe Biden, sen bir diktatörsün, siyonist soytarıların kullandığı bir oyuncaksın " dedi.

 

Güney Georgia eyaletindeki Atlanta'da bir kampanya da konuşma yaparken Joe Biden'ın sözünü kesen Amerikan vatandaşı, sen pille, uzaktan kumanda ile hareket ettirilen siyonist yahudilerin kullandığı bir oyuncaksın. Yürüme düşünme kabiliyetlerin bittiği için bir süs bitkisi olarak koltuğa oturtmuşlar.

 

Amerikalı Aktivist, ”Sen bir diktatörsün, bir soykırımcısın, soykırımcı Joe," diye bağıran eylemci, “On binlerce Filistinli öldü. Çocuklar ölüyor.”  Amerika’yı derinden ele geçiren yahudi sermaye seni daha ne kadar kullanacak, bizim vergilerimiz paralrımızla daha ne kadar cocuk katl edeceksiniz, senide seni kullananlarında sonu giderek yaklaşmaktadır, Ama bugün ama yarın Amerikan halkı hepinizi terör lejyonu israilin başındaki, hitler bozuntusu natanahu ile birlikte gömecektir. dedi.

 

Jonun kendinde olmayan yaşlı bir bunak oladuğunu, kullanıldığını birçok eylem ve etkinlikte deşifre eden Amerikalıların bu girişimleri Amerika ve dünya genelinde şok etkisi yaratırken.. Amerika’yı derinden işgal eden firmaların has elamanları olan gizli servis elamanları hemen devreye girerek, Kişiyi gizli servis personeli tarafından hızlıca dışarı çıkartılar. Ama artık Amerika ayakta ama bugün ama yarın siyonist Yahudilere ve uşaklarına dadanacaklar..

 

Birkaç gün öncede Amerikalı gençler benzer çıkışları senator gilaberde yaprak hepinizden hesap sorulacak, hepinizin sonu yakındır diye ..

 

 

 

ETİKETLER : JOE Güney Georgia da konuşma yaparken BİR AMERİKALI 'Sen bir diktatörsün Joe sen bir soykırımcısın siyonist soytarıların kullandığı bir oyuncaksın' diye bağırdı
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA