PUTİN EZİCİBİR ZAFERLE SEÇİMİ KAZANDI..

PUTİN GİRDİĞİ 5. SEÇİMİDE %90’NA YAKIN OY ALARAK KAZANDI..
Bu haber 2024-03-17 19:54:50 eklenmiş ve 218 kez görüntülenmiştir.

PUTİN EZİCİBİR ZAFERLE SEÇİMİ KAZANDI..

 

Putin 5.kez girdiği Rusya Devlet Başkanlığı seçimini %90’a yakın oy alarak yeniden seçilerek, dünya siyasi tarihine en büyük lider olarak geçti..

 

Putinin ezici zaferi, Asya, Amerika, Afrika ve Avrupa kıtlarında da halklar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken.. Şayet insanlık dünyamızı işgal eden siyonist firmaları ve onların kullandığı faşist ulus devletleri yıkıp Dünya Konfederasyonuna kaymayı başarırsa dünya halkları alternatifsiz dünyanın ilk lideri olarak, imparatoru olarak Putini ezici bir şekilde dünya konfederasyonu başına da seçecekler.. Putin ve Russian halklar nazi-nato-siyonist soytarı, soykırımcı teröristlere karşı verdiği mücadele ile insanlık tarihine altın harflerle adını yazdırdığı gibi, sadece Rusya’da ki seçimi değil dünya halklarının da lideri olduğunu kanıtlayan çağımızın en ahlaklı en namuslu lideri olduğunu dünya halklarının dürüst insanları nasıl omuzlarında taşıdığının da sembolu oldu..

 

ERDOĞAN AMCAMDA İLERİ DEĞİL GERİ GİDEN BİR LİDER OLDU..

 

Bizdeki Erdoğan amcamda ülkemizi nazi-nato terörist küresel firmaların ülkesi yaparak, Fırat-Dicle havzasında dünyanın en değerli hazinesi olan kaynak sularımızı kaynağında yok ederek, yer altından Karadeniz’e uzanan maden damalarını yok edip Karadenizi patlatarak Anadolu –Mezopotamya halklarına soykırımı dayatarak kötü bir sonla ülkemiz siyasi tarihinden silinmeye, dünya siyon soytarılarının oyuncağı olmaya başladı.

 

Dini-yerli-milli-manevi değerlerle, siyonist soytarı tc rejimini değiştirme, yıkma vb iddialarla ortaya çıkan Ak Partiyi siyon soytarıların Anadolu-Mezopotamya halklarını yok edecek olan bir projeye dönüştürdü. Dünya mazlumlarını ve Müslümanlarını kandıran kullanan tersten devrim yapan en büyük lider olarak tarihe geçti. Ne diyelim Allah böyle kötü bir sonu düşmana dahi nasip etmesin.. yerli-milli,dini, manevi AKP’den siyonist soytarıların oyuncağı akpeye dönüşüm ülkemiz tarihi açısından, İslam dünyası açısından çağımızın en büyük hezimetlerinden biri olarak tarihe geçti. Bu seçimde halk mecbur kaldığından chp ye tavan yaptıracak akp yi tarihten silecek..   

 

Erdoğan gibi daha vahim bir sonla siyasi hayatı biten, bitecek olan biri de Amerikanın başındaki Bidon. Siyonist soytarıların pille uzaktan kumandayla çalıştırdıkları bidonu Amerikalılar önümüzdeki seçimde çöpe atacakları gibi, mevcut amerikayı da yıkarak latinilerle birlikte tüm Amerika kıtasını kapsayan Amerikan Federasyonunu kuracaklar. Amerikanın keşfinden günümüze amerikayı işgal eden siyonist firmaları ise her şeylerine el koyarak atlas okyanusa gömecekler..  

 

Putin girdiği Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, oyların 87,8'ini alan Putin kazandı.  Böylelikle 5. Kez ezici bir zaferle Rusyanın başına geçen Putin dünya siyasi tarihinde de hem bir rekora, hemde benzersiz bir demokrasi zaferine imza atdı.

 

HABER FOTO GALERİ 

 

Putin’nin seçimi ezici bir zaferle alması, nazi-nato terör örgütünün Ukrayna ve Rusların başına bela ettiği kullandığı komedyen piyon çakma hitler zeloşkoşu kötü endişelendirdi. Zeloşkoşun yakın çevresindekiler zeloşkoşun artık yüzeyde değil yer altına inşa ettiği sığınaklardan dışarıya çıkma korkusu sardığını, dünya siyonist soytarılarının tümünün sarma ve kuşatmasına rağmen Putin’in  giderek daha da güçlenerek çıkması durumunun psikolojisinin bozduğunu, yakın bir gelecekte ukranidan kaçarak terör lejyonu sriail yada Amerika yada Çine kaçacağını söylediler.. 

 

Ukraynalıların kendilerine soykırım dayatan bu çakma hitleri, büyük İhtimalle yakın bir tarihte Ukraynalılardan biri, yada siyonist emelleri için kullandığı Yahudilerden biri intihar saldırısı yada değişik başka bir metotla bu çakma hitleri öbür tarafa-cehenneme postalayacak. Ruslardan biri, Asyalı halklardan biri ummadığı bir yerde bu çakma hitlerin işini bitirecek..  

 

Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87,8'ini alan Vladimir Putin kazandı. Böylelikle Putin, 5. kez girdiği Rusya'daki Başkanlık seçimlerini yeniden kazanarak tarihe geçti.

 

Rusya Federasyonu'nda devlet başkanı seçimi yapıldı. Sandık çıkış anketine Vladimir Putin, oyların yüzde 87,8'ini aldı.

 

GİRDİĞİ 5 SEÇİMİ DE KAZANDI

Rusya Devlet Başkanı Putin, yapılan son başkanlık seçimiyle birlikte girdiği 5 seçimi de kazanarak Rusya tarihine geçmiş oldu.

 

Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, oyların 87,8'ini alan Putin kazandı

 

RUSYA'DAKİ SEÇİMLER

 

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin de devlet başkanlığı seçiminde uzaktan elektronik oylama sistemini kullandı. Ülke içinde 112 milyon 309 bin 947, Rusya'nın yurt dışındaki temsilciliklerinde 1 milyon 890 bin 863, Kazakistan'daki Rus Baykonur Uzay Üssü'nde 11 bin 924 kayıtlı seçmen oy kullandı.

 

Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, oyların 87,8'ini alan Putin kazandı

 

Seçimler hem sandık başında hem de uzaktan elektronik ortamda yapıldı. Uzaktan oylama işlemi Moskova dahil 29 bölgede gerçekleştirildi. Rusya'nın 2014'te Ukrayna'dan ilhak ettiği Kırım'da, 2022'de ilhak ettiği Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinde de devlet başkanı seçimi için sandık başına gidildi.

 

Devlet başkanlığı koltuğuna oturmak için 4 adayın yarıştığı seçimde, mevcut Devlet Başkanı Vladimir Putin, Birleşik Rusya Partisinin desteğiyle bağımsız aday oldu. Liberal Demokrat Parti Başkanı Leonid Slutskiy kendi partisi, Nikolay Haritonov Komünist Partisi, Vladislav Davankov da Yeni İnsanlar Partisi adına aday olarak seçim pusulasında yerini aldı.

ETİKETLER : PUTİN GİRDİĞİ 5. SEÇİMİDE %90’NA YAKIN OY ALARAK KAZANDI..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA